4 Apr 2013

Ceca Ražnatović Astro Analiza

Ceca Ražnatović Astro Analiza
Ceca Ražnatović rođena je 14. 6. 1973 u 15:43h u Prokuplju.
Ceca je Blizanac sa podznakom u znaku Škorpiona. Sve to što bih astrološki mogla reći o njenoj popularnosti, slavi, harizmi i lepoti pokazuje nam ona sama već 25 godina unazad.
Zovu je jednom od najvećih zvezda na Balkanu, a koncerti poput onog koji je održala 2006. godine na Ušću to i dokazuju.
Tada se i u njenoj natalnoj karti Jupiter koji važi za najsrećniju planetu našao na samom vrhu prve kuće i naglasio uspeh koncerta i promovisanje novog albuma. Naredna slična postavka planeta odigraće se krajem 2017. godine kada će sve što tada bude pokrenula biti izuzetno uspešno.


Iz astrološkog ugla zanimljivo je da je samo još jedan Blizanac Škorpija sa naših prostora (Zdravko Čolić) za sada održao koncert na Ušću. Šta to oni imaju što drugi nemaju? Blizanačku spretnost i radoznalost i hrabrost i harizmu Škorpije za početak. U junu ove godine je najavljen njen drugi koncert na Ušću za koji će, sudeći po zvezdama, ona biti manje ushićena nego prethodni put. Ovo se može objasniti time što je Saturn ušao u njeno prvo polje i otežava optimizam i entuzijazam.
Ono što je dobro jeste da su teški dani iza nje i da je očekuju lepe stvari već od proleća 2013. godine.
Mart nije povoljan za novac i govori o ulaganjima, troškovima ali su moguća i ulaganja u nekretnine.
April će biti veoma uspešan i moguće su njene češće pojave u medijima pogotovo u prvom delu aprila kada će joj zvezde biti vrlo naklonjene.
Kraj maja i početak juna kao i sam kraj jula mnogo su povoljniji za održavanje samog koncerta i ovo naglašava vrlo bitan period za njenu karijeru, sve što bude pokrenula ili realizovala tada biće vrlo uspešno, pogotovo 27 - 28. maj i 28. jul.
Od avgusta su mogući češći boravci u inostranstvu.
Početkom 2014. godine naglašene su promene u okviru njenog doma, porodice kao i ljubavnog života. Jedno od njene dvoje dece ostvariće se na ljubavnom planu što će biti iznenađenje za nju, ali i javnost koja može saznati za ovu vezu. Ova situacija takođe može pokrenuti promenu mesta boravka.

No comments:

Post a Comment